Siirry sisältöön

Yritys

Ratkaisukeskeiset siivouspalvelut pitkällä kokemuksella. Hämeen Laatusiivous on laadukkaisiin siivouspalveluihin erikoistunut siivousyritys Pirkanmaalla, ja toimialuitamme ovat Tampere, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Nokia ja Ylöjärvi.

Hämeen Laatusiivous Oy palvelee Pirkanmaalla

Hämeen Laatusiivouksen työntekijät autojen vieressä.

Osoite

Y-tunnus: 2589851-5
Postiosoite: Haapasaarentie 71, 36420, Sahalahti
Toimisto/varasto: Mäntyhaantie 5–7, 33800, Tampere
(Huom! Ei postia Mäntyhaantielle.)

Työparit lähtevät aamuisin liikkeelle Tampereen Nekalasta, vaikka yrityksen postiosoitteena on Sahalahti.

Verkkolaskutusosoite

Hämeen Laatusiivous Oy
Y-tunnus: 2589851-5
Verkkolaskuosoite: 003725898515
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähettäessä: DABAFIHH
PDF-muotoiset laskut: invoice-25898515@kollektor.fi

Hämeen Laatusiivouksen omistajat.

Siivoustiedustelut

Sanna Ahtineva
044 558 6595
sanna.ahtineva@hameenlaatusiivous.fi

Toimitusjohtaja

Jari Koivumäki
040 583 1392
jari.koivumaki@hameenlaatusiivous.fi

Paperiset ostolaskut

Hämeen Laatusiivous Oy
25898515, PL 100
80020 Kollektor Scan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste ja yleiset sopimusehdot (pdf)

Yrityksemme tarjoaa myös työnohjausta.
Lisätietoa: www.sannaahtineva.fi.

Teillekin siivouspalvelua?

Siivouksen taikaa – laadukkaat ja paikalliset siivousratkaisut juuri sinulle. Ostamalla palvelut meiltä, tuet suomalaista työtä ja osaamista.

Ota yhteyttä!

Tammerkoski Tampereella.

Tarinamme

Hämeen Laatusiivous Ay:n perustivat sisarukset Kirsi Koivumäki (nyk. Koivisto) ja Sari Vienovirta 13.12.2000, ja varsinainen toiminta alkoi 2001. Kirsin silloinen aviomies ja yrityksen nykyinen toimitusjohtaja Jari Koivumäki auttoi yritystä eteenpäin oman siivouskokemuksensa avulla. VTS:n asukaslehti haastatteli heitä, kirjoittaen numerossa 2/2003 näin: “Kirsi ja Sari perustivat oman siivousyrityksen oltuaan aiemmin muiden palveluksessa samalla alalla. Tällä hetkellä heillä on hoidettavanaan taloyhtiöiden porrassiivouksia sekä liiketila- ja kotisiivouksia.”

Kyseisessä artikkelissa Kirsi kertoi, että kotisiivouksille olisi jatkuvasti enemmän kysyntää, mutta sitä puolta heillä ei silloin ollut tarkoitus lisätä. Työn hyviksi puoliksi he totesivat tuolloin aivan samat asiat, mitkä pitävät paikkaansa tänäkin päivänä: Siivoaminen on työtä, jossa oman käden jälki näkyy, eikä kahta samanlaista päivää ole.

Elämä kuitenkin puuttui peliin ja Sarin vakavan sairastumisen myötä yrityksen toiminta ajettiin lopulta lähes kokonaan alas vuosina 2004-2007. Kirsin ja Jarin eron jälkeen yrityksestä tuli Jarin toiminimi. Hämeen Laatusiivous T:mi siivosi muutamaa yritystä viikonloppuisin, Jarin työskennellessä viikolla päivätöissä ohjelmoijana.

Uutena käännekohtana voidaan pitää vuotta 2009, kun Jari jäi pois Nokialta ja Hämeen Laatusiivoukselle teetettiin ihan ensimmäiset nettisivut. Sanna oli muuttanut Sahalahdelle Salosta vuotta aiemmin, työskennellyt hetken start up -yrityksessä, joka sitten hiipui. Oli molempien osalta otollinen hetki kokeilla yritystoimintaa. Sannalla ei ollut siivouskokemusta entuudestaan, mutta kaupallista kokemusta tarvittiin myös.

Nettisivujen avulla uusia asiakkaita tuli ensin yksi, sitten toinen, puolen vuoden sisään jo kymmeneskin. Toukokuussa 2010 Jari osti Eija Niemisen perustaman, 12 vuotta toimineen Spinter Siivouksen liiketoiminnan. Asiakkaita tuli kaupan mukana 60 ja työntekijöitä kaksi. Siitä päivästä lähtien Jarin ja Sannan kädet ovat olleet täynnä työtä yritystoiminnan ympärillä. Osakeyhtiöksi Hämeen Laatusiivous muutettiin vuonna 2014 ja Sannasta tuli siinä yhteydessä yrityksen toinen osakas.

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme mahdollisimman pian!

    Valitse aihe:
    Miten löysit meidät:
    Toivon yhteydenottoa:*
    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.