Siirry sisältöön

Ikkunanpesu

Ikkunoiden pesu on monen inhokki — mutta ei hätää, me teemme sen mielellämme! Meiltä saat puhtaat ikkunat vaivattomasti. Tarjoamme laadukasta ikkunanpesupalvelua Tampereella ja lähialueilla, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Hämeen Laatusiivouksen kaksi työntekijää juttelevat keskenään. Heistä toinen on juuri pesemässä ikkunoita.

Miksi tilata ikkunanpesu?

Ikkunat kannattaa pestä pari kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Säännöllinen ikkunanpesu auttaa pitämään tilat puhtaina, sillä ikkunoihin ja ikkunoiden väleihin kertynyt siitepöly, lika ja katupöly vaikuttavat sisäilman laatuun. Puhtaat ikkunat tekevät myös yllättävän ison vaikutuksen kodin ilmeeseen ja valaistukseen.

Erityisesti isoissa kiinteistöissä ikkunoiden peseminen voi olla työlästä, ja tilaamalla ikkunanpesun meiltä vapautat aikaa itsellesi. Teemme ikkunoiden ja parvekelasien pesut tehokkaasti parityönä, niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Tuomme mukanamme kaikki ikkunanpesuvälineet ja pesuaineet, mukaan lukien A-tikkaat ja tarvittaessa jatkovarren.

Voit tilata ikkunoiden pesun sopimussiivouksen yhteyteen tai kertaluontoisena palveluna. Palvelualueemme kattavat Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven alueet.

Mitä ikkunanpesu sisältää?

Suuri harmaa nahkasohva kromijaloin harmaan sävyin ja kromikoristein sisustetussa olohuoneessa. Taustalla suuri ikkuna sälekaihtimin.
 • Ikkunoiden kaikkien lasipintojen pesu
 • Sälekaihtimien kuivapyyhintä tarvittaessa
 • Ikkunoiden karmien ja lautojen pyyhkimisen
 • Ikkunoiden välien puhdistus
 • Ikkunoiden edessä olevien esineiden ja kalusteiden siirtäminen sivuun ja takaisin paikalleen

Mikä siivousaikaan vaikuttaa?

Ikkunanpesussa kuluvaan aikaan vaikuttavat monet asiat:
 • Ikkunoiden määrä
 • Ikkunoiden koko
 • Ikkunoiden korkeus
 • Ikkunoiden edessä olevien kalusteiden määrä

Hinnastomme

Hämeen Laatusiivouksen ikkunanpesupalvelut tarjoavat kirkkautta ja raikkautta kotiisi. Tutustu hinnastoomme tai ota meihin yhteyttä, niin vastataan räätälöidyllä tarjouksella juuri teidän ikkunanpesutarpeisiinne.

Hinnat per henkilötyötunti, sisältäen alv:n 24 %. Minimiveloitus 3 h/käyntikerta. Käsittelymaksu 7 €/lasku. Ei piilokuluja.

Siivoamme aina parityönä. Siivousaika lasketaan autolta autolle asiakkaan pihassa pyöristettynä seuraavaan puoleen tuntiin, työparilta siis seuraavaan 15 minuuttiin. Kaikki siivousvälineet ja -aineet kuuluvat hintaan.

Siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusvaihtoehtoina ovat e-lasku, suoramaksu tai perinteinen lasku postitse tai sähköpostilla.

Muistathan, että myös ikkunanpesussa on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennys! Lue lisää kotitalousvähennyksestä hinnastostamme.

Hinnastoon!

Ikkunanpesut vakituisille siivousasiakkaille

48 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

19,20 €/h

Ikkunanpesut kertasiivouksena

55 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

22 €/h

Monipuoliset siivouspalvelut

Meiltä saat yksilölliset siivouspalvelut kaikenlaisiin tarpeisiin — räätälöimme palvelut aina jokaisen asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Palvelukonseptiimme kuuluu, että tuomme mukanamme kaikki pesuaineista ja liinoista imuriin. Ota yhteyttä ja mietitään juuri teille sopivin ratkaisu!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu Hämeen Laatusiivouksen asiakkaiden kokemuksiin, ja lue miten olemme kirkastaneet näkymiä Tampereella ja Pirkanmaalla!

Luotettavaa ja ammattitaitoista työtä, lisäksi erinomainen ikkunanpesu. Meille kokoustilayrittäjänä tärkeää myös, että siivousyhtiöllä on korkeatasoiset ammattilaitteet - kokolattiamattoa ja sohvia yms. pestään säännöllisin väliajoin kuten ikkunoitakin. Olen käyttänyt Hämeen Laatusiivousta eri osoitteissa ( niin töissä kuin kotona) jo yli 13 vuotta eikä kertaakaan ole ollut valittamista. Lämmin suositus. Plussaa vielä tosi ystävällisestä ja joustavasta asiakaspalvelusta sekä kotimaisista, tuoksuttomista pesuaineista.
Pellavalounge
Iso peukutus Jarille ikkunoiden ja parvekelasien pesusta. Kyllä ammattilaiselta kaikki sujui suitsait sukkelaan. Suosittelen Hämeen Laatusiivousta kaikille! Työn jälki erinomaista.
Heljä S.
Hämeen Laatusiivous on tehnyt meillä vuosien ajan säännöllisen kotisiivouksen ja vuosittaisen ikkunoiden pesun ja voimme suositella heitä lämpimästi. Näin ollaan usein tehtykin, kun joku on kysellyt siivouspalveluyrityksistä kokemuksia. Työn jälki on tietysti tärkeää, mutta yhtä tärkeäksi ollaan koettu myös asiakaspalvelu yrittäjien taholta. Se on täysin timanttista ja jopa poikkeuksellisen tasoista. Asiakkaan viesteihin ja pyyntöihin vastataan nopeasti ja ystävällisesti, rakentavasti ja asiakaslähtöisesti, asiakkaan etu edellä. Luottamus yritykseen on kokemusten myötä kasvanut korkeaksi. Ei pystytä säännöllisesti pyydetyissä palautteissa sanomaan, mitä voisivat tehdä paremmin. Lämmin suositus Hämeen Laatusiivoukselle meiltä!
Tuula M.
Tälle iso peukku. Meillä on tähän mennessä käynyt 4 eri siivousliikettä tekemässä säännöllisen kotisiivouksen, mutta tämä pysyy! Aikataulut pitävät, palvelu pelaa ja jälki on siistiä, jämptiä ja ammattimaista. Asiallinen myynti- ja tutustumiskäynti ilman tuputtamista.
Erno R.
Muuttosiivous 4 h+k Pirkkalassa, tilattuna Hämeen Laatusiivous Oy:ltä. Kaikki toimi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien kerrassaan hienosti, ja työn jälki oli ensiluokkaista. Asiointi oli helppoa, ja kaikki siivoustoiveet ja -tarpeet otettiin hienosti huomioon. Luotettavaa asiakaspalvelua parhaimmillaan. Kiitos!
Erkki E.
Muuttosiivous 3 huonetta + keittiö Nokialla Hämeen Laatusiivous Oy:n tekemänä. Asiointi helppoa ja nopeaa. Asiakasta todella kuunneltiin ja kaikki siivoustarpeet/-toiveet toteutettiin aivan pilkulleen.... siis aivan KAIKKI! ISO kiitos siitä 👍 Suosittelen ehdottomasti!
Kimmo L.

Palvelualueemme

Meillä Hämeen Laatusiivouksella palvellaan asiakkaita niin ikkunanpesun kuin muidenkin siivouspalveluiden merkeissä kattavasti Tampereella ja lähialueilla. Tutustu palvelualueeseemme ja tilaa laadukas ikkunanpesu kotiin tai vaikkapa vapaa-ajan asunnolle!

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme mahdollisimman pian!

  Valitse aihe:
  Miten löysit meidät:
  Toivon yhteydenottoa:*
  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.