Siirry sisältöön

Arvonlisäveroton siivous

Jos sinun tai läheisesi toimintakyky on laskenut niin, että siivous ei enää onnistu omin avuin, voit saada kodin ylläpitoon apua edullisemmin. Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua arvonlisäverottomana Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Kenelle arvonlisäveroton siivous on tarkoitettu?

Voit hyödyntää arvonlisäverottomia siivouspalveluita, mikäli sinun tai läheisesi toimintakyky on heikentynyt oleellisesti esimerkiksi iän, liikuntarajoitteen tai sairauden takia. Tällöin arvonlisäveron osuus jätetään kokonaan laskuttamatta, ja saat siivouksen edullisemmin. Myös arvonlisäverottomaan suoritettuun siivoukseen on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennystä.

Tarjoamme arvonlisäverotonta siivouspalvelua ns. sosiaalipalveluiden tukipalveluna Tampereen, Kangasalan, Pirkkalan, Lempäälän, Nokian ja Ylöjärven alueilla.

Kotipalvelujen ja niiden tukipalvelujen myynti voi olla arvonlisäverotonta, kun palvelut myydään sosiaalihuollon tarpeessa olevalle henkilölle osana sosiaalihuoltopalveluja. Ota yhteyttä ja kysy meiltä olisitko oikeutettu arvonlisäverottomaan siivoukseen.

Ota yhteyttä!
Hymyilevät Hämeen Laatusiivouksen työntekijät keittiössä.

Miksi tilata arvonlisäveroton siivouspalvelu?

Puhdas koti vaikuttaa myönteisesti terveyteen ja mielialaan, ja joskus siivousapu saattaa olla paikallaan. Jos arjen askareiden hoitamisessa, kuten imuroinnissa tai keittiön puhdistuksessa on hankaluuksia, niin arvonlisäveroton siivous tuo turvaa ja helpotusta. Tarjoamme sosiaalipalveluiden tukipalveluna siivousapua niille, joiden toimintakyky on heikentynyt.

Asiakaslähtöisyys on siivouspalveluidemme kulmakivi. Asiakkaan ystävällinen kohtaaminen on meille yhtä tärkeää kuin siivouksen laatukin, ja huomioimme asiakkaan tarpeet aina yksilöllisesti. Samaa työparia emme voi taata joka siivouskerralle, mutta tavoitteena on, että joka kerta vähintään toinen työparista olisi asiakkaalle entuudestaan tuttu.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tilanteestasi tarkemmin. Tunnemme sosiaalipalveluiden vaatimukset ja autamme sinua selvittämään oikeutesi alvittomaan siivoukseen. Arvonlisäverottoman siivouspalvelun hinnasta saa edelleen tehdä lisäksi myös kotitalousvähennyksen.

Mitä arvonlisäveroton siivous sisältää?

Arvonlisäverottoman siivouksen palveluesimerkki

Alla on kuvattuna usein käytetty kotisiivouskohteen siivoussopimus, jossa n. 140 neliön omakotitalo siivotaan kahden viikon välein:

Perusteellinen siivous

(Joka toinen kerta, kesto 6 h / työpari kohteessa n. 2 h 45 min)

 • Imurointi ja pölyjen pyyhintä
 • Mattojen puhdistus ulkona sovitusti
 • Roska-astioiden tyhjennys tarvittaessa
 • Keittiön ja WC-tilojen siivous
 • Kylpyhuoneen pesu, myös lattiakaivon puhdistaminen
 • Tahrojen poisto ovista, ovenkahvoista ja katkaisijoista
 • Lasipintojen ja peilien pyyhintä
 • Lattioiden pyyhintä

Kevyempi siivous

(Joka toinen kerta, kesto 4,5 h / työpari kohteessa n. 2 h)
 • Imurointi ja pölyjen pyyhintä
 • Roska-astioiden tyhjennys tarvittaessa
 • Keittiön ja WC-tilojen siivous
 • Tahrojen poisto ovista, ovenkahvoista ja katkaisijoista
 • Lasipintojen ja peilien pyyhintä
 • Lattioiden pyyhintä vapailta osin

Pyrimme siivouksessa korkeaan laatuun ja siksi minimiveloituksemme on 3 h, jolloin työpari on kohteessa noin 1 h 15 min. Se riittää tyypillisesti yksiön tai pienen kaksion ylläpitosiivoukseen. Ensimmäisiin siivouskertoihin kannattaa tarvittaessa varata hieman enemmän aikaa. Siivousaika lasketaan autolta autolle asiakkaan pihassa, ja pyöristetään aina seuraavaan puoleen tuntiin, tai työparilta seuraavaan 15 minuuttiin.

Mikä siivousaikaan vaikuttaa?

Siivouksessa kuluvaan aikaan vaikuttavat monet asiat:
 • Neliömäärä
 • Asukkaiden määrä
 • Lemmikkieläimet
 • Keittiön koko ja selkeys
 • WC- ja pesutilojen koko ja määrä
 • Mattojen käsittely (imurointi / ulos vienti)
 • Mattojen määrä
 • Avaran tilan / kalusteiden / esineiden määrä
 • Roskien vienti ja pysäköintipaikan sijainti

Hinnastomme

Säännöllinen ylläpitosiivous on avain puhtaaseen kotiin. Tutustu hinnastoomme ja valitse sinulle sopiva arvonlisäveroton vaihtoehto, tai ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä paras palvelu juuri sinun tarpeisiisi.

Hinnat per henkilötyötunti, ja minimiveloitus 3 h/käyntikerta. Käsittelymaksu 7 €/lasku. Ei piilokuluja.

Siivoamme aina parityönä. Siivousaika lasketaan autolta autolle asiakkaan pihassa pyöristettynä seuraavaan puoleen tuntiin, työparilta siis seuraavaan 15 minuuttiin. Kaikki siivousvälineet ja -aineet kuuluvat hintaan.

Siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusvaihtoehtoina ovat e-lasku, suoramaksu tai perinteinen lasku postitse tai sähköpostilla.

Siivouspalveluistamme on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennys! Myös arvonlisäveroton siivous kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Lue lisää!

Säännöllinen ylläpitosiivous ALV 0%

41 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

16,40 €/h

Kertasiivous ALV 0%

48 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

19,20 €/h

Ikkunanpesut vakituisille siivousasiakkaille ALV 0%

41 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

16,40 €/h

Ikkunanpesut kertasiivouksena ALV 0%

48 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

19,20 €/h

Hintaesimerkkejä

Kodikas olohuone, jossa verhot ikkunan edessä, harmaa sohva jolla eri värisiä sohvatyynyjä, puinen sohvapöytä ja koriste-esineitä.

Yksiö tai kaksio ALV 0%

25-60 m2 3-4 h

Hinnat alkaen jatkuvalla sopimuksella
123-164 €

Kotitalousvähennyksen jälkeen
49,20-65,60 €

Vaalea huone, jossa verhot ikkunan edessä, puisia huonekaluja, huonekasveja ja koriste-esineitä.

Kolmio tai neliö ALV 0%

60-100 m2 4-5 h
Hinnat alkaen jatkuvalla sopimuksella
164-205 €
Kotitalousvähennyksen jälkeen
65,60-82 €
Vaalea, korkea olohuone, jossa ikkuna, kaksi vaaleaa sohvaa, sohvapöytä, matto ja kasveja.

Omakotitalo ALV 0%

100-200 m2 5-8 h
Hinnat alkaen jatkuvalla sopimuksella
205-328 €
Kotitalousvähennyksen jälkeen
82-131,20 €
Siivoustyöntekijä pesemässä ikkunaa.

Ikkunanpesu ALV 0%

Tuntihinta

 

Vakituisille siivousasiakkaille
41 €/h
Kotitalousvähennyksen jälkeen
16,40 €/h

 

Kertasiivouksena
48 €/h
Kotitalousvähennyksen jälkeen
19,20 €/h

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verohelpotus kotona tehtävien töiden kustannuksiin, ja myös alviton siivouspalvelu kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Me Hämeen Laatusiivouksella toimitamme vakituisille siivousasiakkaillemme kaikki kotitalousvähennyksen tekemiseen tarvittavat tiedot edellisen vuoden koosteessa aina maaliskuun loppuun mennessä.

Kuinka hyödyntää kotitalousvähennys kotisiivoukseen?

 • Tarkista oikeus: Varmista, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Voit tutustua tähän tarkemmin verottajan sivuilta: Mistä töistä kotitalousvähennyksen saa?
 • Ilmoita tiedot verottajalle: Anna kotitalousvähennykseen oikeuttavat tiedot veroilmoituksellasi, mukaan lukien Hämeen Laatusiivouksen antama kuitti tai lasku.

Monipuoliset siivouspalvelut

Meiltä saat yksilölliset siivouspalvelut kaikenlaisiin tarpeisiin — räätälöimme palvelut aina jokaisen asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Palvelukonseptiimme kuuluu, että tuomme mukanamme kaikki pesuaineista ja liinoista imuriin. Ota yhteyttä ja mietitään juuri teille sopivin ratkaisu!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu Hämeen Laatusiivouksen asiakkaiden kokemuksiin, ja lue miten siivouspalvelumme avulla olemme helpottaneet arkea Tampereella ja Pirkanmaalla!

Hämeen Laatusiivous on tehnyt meillä vuosien ajan säännöllisen kotisiivouksen ja vuosittaisen ikkunoiden pesun ja voimme suositella heitä lämpimästi. Näin ollaan usein tehtykin, kun joku on kysellyt siivouspalveluyrityksistä kokemuksia. Työn jälki on tietysti tärkeää, mutta yhtä tärkeäksi ollaan koettu myös asiakaspalvelu yrittäjien taholta. Se on täysin timanttista ja jopa poikkeuksellisen tasoista. Asiakkaan viesteihin ja pyyntöihin vastataan nopeasti ja ystävällisesti, rakentavasti ja asiakaslähtöisesti, asiakkaan etu edellä. Luottamus yritykseen on kokemusten myötä kasvanut korkeaksi. Ei pystytä säännöllisesti pyydetyissä palautteissa sanomaan, mitä voisivat tehdä paremmin. Lämmin suositus Hämeen Laatusiivoukselle meiltä!
Tuula M.
Tälle iso peukku. Meillä on tähän mennessä käynyt 4 eri siivousliikettä tekemässä säännöllisen kotisiivouksen, mutta tämä pysyy! Aikataulut pitävät, palvelu pelaa ja jälki on siistiä, jämptiä ja ammattimaista. Asiallinen myynti- ja tutustumiskäynti ilman tuputtamista.
Erno R.
Iso peukutus Jarille ikkunoiden ja parvekelasien pesusta. Kyllä ammattilaiselta kaikki sujui suitsait sukkelaan. Suosittelen Hämeen Laatusiivousta kaikille! Työn jälki erinomaista.
Heljä S.
Muuttosiivous 3 huonetta + keittiö Nokialla Hämeen Laatusiivous Oy:n tekemänä. Asiointi helppoa ja nopeaa. Asiakasta todella kuunneltiin ja kaikki siivoustarpeet/-toiveet toteutettiin aivan pilkulleen.... siis aivan KAIKKI! ISO kiitos siitä 👍 Suosittelen ehdottomasti!
Kimmo L.
Muuttosiivous 4 h+k Pirkkalassa, tilattuna Hämeen Laatusiivous Oy:ltä. Kaikki toimi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien kerrassaan hienosti, ja työn jälki oli ensiluokkaista. Asiointi oli helppoa, ja kaikki siivoustoiveet ja -tarpeet otettiin hienosti huomioon. Luotettavaa asiakaspalvelua parhaimmillaan. Kiitos!
Erkki E.

Palvelualueemme

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia arvonlisäverottomia siivouspalveluita asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityinä Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven alueilla.

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme mahdollisimman pian!

  Valitse aihe:
  Miten löysit meidät:
  Toivon yhteydenottoa:*
  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.