Siirry sisältöön

Muuttosiivous

Muutto voi olla stressaavaa, mutta muuttosiivouksen ei tarvitse olla. Hämeen Laatusiivous helpottaa muuttostressiä – tilaa loppusiivous meiltä ja anna ammattilaistemme hoitaa homma puolestasi. Tarjoamme muuttosiivousta Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Pieni koira istuu pahvilaatikossa.

Miksi tilata muuttosiivous?

Perusteellinen muuttosiivous auttaa varmistamaan että asunto on siisti ja raikas, jotta uuden asukkaan on mukava asettua taloon. Laadukas loppusiivous antaa positiivisen vaikutelman uusille asukkaille tai ostajille.

Joskus kuulee toiveikkaasti sanottavan, että poismuuttosiivoukseen tuskin menee paljon aikaa, kun ei ole kalusteitakaan. Niin yksinkertaista se ei kuitenkaan ole, sillä lika näkyy eri tavalla tavaroiden poistuttua ja loppusiivoukseen kannattaakin varata riittävästi aikaa.

Yksiön loppusiivoukseen voi hyvinkin kulua aikaa 8-12 tuntia, riippuen toki lähtötilanteesta ja pinttymien määrästä. Siivousta nopeuttaa jos ehtii hoitaa uunin, jääkaapin ja pakastimen itse. Vuokra-asunnon loppusiivoukseen ei yleensä kuulu ikkunoiden pesua kuin ainoastaan sisäpintojen osalta.

Myös asunnon myyntitilanteessa kannattaa teetättää perusteellinen siivous ennen stailausta ja valokuvausta. Meiltä saat paitsi muuttosiivouksen, myös perusteellisen kotisiivouksen tarvittaessa. Lue lisää täältä.

Tarjoamme muuttosiivouspalveluita Tampereella ja lähialueilla. Ota yhteyttä, niin varmistetaan asuntoosi moitteeton loppusiivous!

Ota yhteyttä!

Mitä muuttosiivous sisältää?

Mikä siivousaikaan vaikuttaa?

Muuttosiivouksessa kuluvaan aikaan vaikuttavat monet asiat:
 • Neliömäärä
 • Keittiön koko ja siisteys
 • Kiinteiden kalusteiden ja kaappien määrä
 • Pinttymien määrä
 • WC- ja pesutilojen koko ja määrä
 • Pestäänkö sauna?
 • Pestäänkö uuni, jääkaappi ja pakastin?
 • Pestäänkö ikkunat?

Hinnastomme

Hinnoittelumme muuttosiivouspalveluille on suunniteltu tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokasta ja laadukasta siivousta muuton yhteydessä. Tutustu hinnastoomme ja löydä sinulle sopiva vaihtoehto. Järjestämme muuttosiivoukset aina asiakkaan tarpeiden mukaan, varmistaen perusteellisen ja huolellisen lopputuloksen.

Hinnat per henkilötyötunti, sisältäen alv:n 24 %. Minimiveloitus 3 h/käyntikerta. Käsittelymaksu 7 €/lasku. Ei piilokuluja.

Siivoamme aina parityönä. Siivousaika lasketaan autolta autolle asiakkaan pihassa pyöristettynä seuraavaan puoleen tuntiin, työparilta siis seuraavaan 15 minuuttiin. Kaikki siivousvälineet ja -aineet kuuluvat hintaan.

Siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusvaihtoehtoina ovat e-lasku, suoramaksu tai perinteinen lasku postitse tai sähköpostilla.

Muistathan, että myös muuttosiivouksesta voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä hinnastostamme!

Hinnastoon!

Muuttosiivous

55 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

22 €/h

Ikkunanpesut kertasiivouksena

55 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

22 €/h

Monipuoliset siivouspalvelut

Meiltä saat yksilölliset siivouspalvelut kaikenlaisiin tarpeisiin — räätälöimme palvelut aina jokaisen asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Palvelukonseptiimme kuuluu, että tuomme mukanamme kaikki pesuaineista ja liinoista imuriin. Ota yhteyttä ja mietitään juuri teille sopivin ratkaisu!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu Hämeen Laatusiivouksen muuttosiivousasiakkaiden kokemuksiin, ja lue miten olemme muuttaneet koteja ja helpottaneet muuttoprosesseja Tampereella ja Pirkanmaalla!

Muuttosiivous 4 h+k Pirkkalassa, tilattuna Hämeen Laatusiivous Oy:ltä. Kaikki toimi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien kerrassaan hienosti, ja työn jälki oli ensiluokkaista. Asiointi oli helppoa, ja kaikki siivoustoiveet ja -tarpeet otettiin hienosti huomioon. Luotettavaa asiakaspalvelua parhaimmillaan. Kiitos!
Erkki E.
Muuttosiivous 3 huonetta + keittiö Nokialla Hämeen Laatusiivous Oy:n tekemänä. Asiointi helppoa ja nopeaa. Asiakasta todella kuunneltiin ja kaikki siivoustarpeet/-toiveet toteutettiin aivan pilkulleen.... siis aivan KAIKKI! ISO kiitos siitä 👍 Suosittelen ehdottomasti!
Kimmo L.

Palvelualueemme

Tarjoamme ammattilaisten suorittamaan tehokasta ja laadukasta loppusiivousta Tampereella ja Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven alueilla.

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme mahdollisimman pian!

  Valitse aihe:
  Miten löysit meidät:
  Toivon yhteydenottoa:*
  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.