Siirry sisältöön

Yrityssiivous

Hämeen Laatusiivous tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa yrityssiivousta yrityksille Tampereella. Tilaamalla siivouksen meiltä saat laadukasta jälkeä, ja takaat viihtyisän työympäristön työntekijöille sekä positiivisen ensivaikutelman asiakkaille.

Hämeen Laatusiivouksen työntekijä siistii pöytätasoa.

Miksi tilata yrityssiivous?

Yrityssiivous vapauttaa aikaa — kun jätät siivouksen ammattilaisille, panostat parhaaseen työympäristöön ja yrityksen työntekijät voivat keskittyä ydinosaamiseensa. Viihtyisyyden lisäksi säännöllinen toimitila-/toimistosiivous parantaa sisäilman laatua ja lisää työntekijöiden hyvinvointia sekä tehokkuutta. Yrityssiivous on myös huoleton tapa ylläpitää järjestystä ja puhtautta, ja siistit toimitilat luovat hyvän ensivaikutelman asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Hämeen Laatusiivous tarjoaa luotettavia ja joustavia toimitilasiivouksia Tampereella. Tarjoamme siivouspalveluita kaiken kokoisille yrityksille, niin pienille kuin suurillekin toimistoille ja toimitiloille. Pyrimme aina takaamaan parhaimman mahdollisen siivousjäljen, ja osaavat siivoojamme työskentelevät tehokkaasti ja aina asiakkaat huomioiden.

Meiltä saat räätälöidyn palvelun juuri teidän toimistonne tai toimitilanne siivoukseen. Ota yhteyttä ja etsitään teille sopivin palveluratkaisu!

Mitä yrityssiivous sisältää?

Mikä siivousaikaan vaikuttaa?

Yrityssiivouksessa toimiston tai toimitilan siivoamiseen kuluvaan aikaan vaikuttavat monet asiat:
 • Neliömäärä
 • Keittiön koko ja selkeys
 • WC- ja pesutilojen koko ja määrä
 • Mattojen määrä ja käsittely
 • Avaran tilan / kalusteiden / esineiden määrä
 • Roskien vienti ja pysäköintipaikan sijainti
Hämeen Laatusiivouksen työntekijät siivamassa Tampereella sijaitsevan toimiston keittiötä.

Yrityssiivouksen hinta

Räätälöimme toimitila-/toimistosiivouksen aina yrityksen tarpeisiin ja aikatauluihin sopiviksi, ja siivouksen lopulliseen hintaan vaikuttavat mm. toimitilan sijainti ja koko, siivousvälin tiheys sekä siivoukseen sisällytettävät tehtävät. Jos tehtävät vaihtelevat, eikä kiinteä kuukausihinta ole hyvä ratkaisu, teemme siivouksia myös tuntiveloituksella.

Hintaesimerkkinä kerran viikossa arkiaamuna tehtävä siivous n. 500 m2 toimistotilaan ennen kello kahdeksaa: 450-550 €/kk + alv 24 %.

Käsittelymaksu 7 €/lasku. Siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusvaihtoehtoina ovat e-lasku, suoramaksu tai perinteinen lasku postitse tai sähköpostilla.

Pyydä meiltä juuri teidän yrityksenne tarpeisiin räätälöity tarjous! Me Hämeen Laatusiivouksella ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja tarpeisiinne. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivin siivouspalvelukokonaisuus.

Pyydä tarjous!

Referenssiyrityksiä

Tarjoamme korkealaatuisia ja luotettavia siivouspalveluita vankalla kokemuksella ja yritysasiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tutustu yrityssiivouksen referenssiasiakkaisiimme:

Arkkitehtitoimisto Hanna Lyytinen Oy
Asianajotoimisto Kilpi, Luukkonen & Toikka
Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy
Asianajotoimisto Suojanen & Alanen Oy
D-Kulma Oy
Gluteeniton Leipomo Ilona Oy
Helsingin Liikekiinteistöt Oy
Konepaja Santala Oy
Läänin Kuljetus Oy, Tampere
Näsihuolto Oy

Palvelualueemme

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia siivouspalveluita toimistoihin ja toimitiloihin pitkällä kokemuksella. Palvelemme yritysasiakkaitamme Tampereella.

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme mahdollisimman pian!

  Valitse aihe:
  Miten löysit meidät:
  Toivon yhteydenottoa:*
  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.