Siirry sisältöön

Kotisiivous

Kotisiivouspalvelumme tarjoaa vaivattoman tavan keventää arkea ja antaa sinulle enemmän vapaa-aikaa. Voit huoletta rentoutua, kun me hoidamme siivouksen puolestasi! Palvelemme Tampereella ja lähialueilla, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Hämeen Laatusiivouksen työntekijät työn touhussa. Toinen heistä katsoo kameraan ja hymyilee.

Miksi tilata kotisiivous?

Siivous on tärkeä osa kodin ylläpitoa, ja kotisiivouspalvelu onkin todellinen arjen helpottaja. Kotisiivous vähentää stressiä ja tuo mukavuutta elämään, ja hyvin hoidettu koti myös säilyttää arvonsa paremmin.

Palvelualueemme kattavat Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven alueet. Tarjoamme kotisiivouksia pitkällä kokemuksella ja reippaalla otteella, ja teemme kaikkemme asiakastyytyväisyyden eteen. Osaavat siivoojamme työskentelevät aina ystävällisesti, huolellisesti ja asiakkaan kotia kunnioittavasti.

Samaa työparia emme voi taata joka siivouskerralle, mutta tavoitteena on, että vähintään toinen työparista olisi asiakkaalle entuudestaan tuttu.

Voit luottaa siihen, että me hoidamme siivouksen puolestasi, samalla kun sinulla on aikaa keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin.

Mitä kotisiivous sisältää?

Kotisiivouksen palveluesimerkki

Perusteellinen siivous

(Joka toinen kerta, kesto 6 h / työpari kohteessa n. 2 h 45 min)

 • Imurointi ja pölyjen pyyhintä
 • Mattojen puhdistus ulkona sovitusti
 • Roska-astioiden tyhjennys tarvittaessa
 • Keittiön ja WC-tilojen siivous
 • Kylpyhuoneen pesu, myös lattiakaivon puhdistaminen
 • Tahrojen poisto ovista, ovenkahvoista ja katkaisijoista
 • Lasipintojen ja peilien pyyhintä
 • Lattioiden pyyhintä

Kevyempi siivous

(Joka toinen kerta, kesto 4,5 h / työpari kohteessa n. 2 h)
 • Imurointi ja pölyjen pyyhintä
 • Roska-astioiden tyhjennys tarvittaessa
 • Keittiön ja WC-tilojen siivous
 • Tahrojen poisto ovista, ovenkahvoista ja katkaisijoista
 • Lasipintojen ja peilien pyyhintä
 • Lattioiden pyyhintä vapailta osin

Mikä siivousaikaan vaikuttaa?

Siivouksessa kuluvaan aikaan vaikuttavat monet asiat:
 • Neliömäärä
 • Asukkaiden määrä
 • Keittiön koko ja selkeys
 • WC- ja pesutilojen koko ja määrä
 • Mattojen käsittely (imurointi / ulos vienti)
 • Mattojen määrä
 • Avaran tilan / kalusteiden / esineiden määrä
 • Roskien vienti ja pysäköintipaikan sijainti

Monipuoliset siivouspalvelut

Tarjoamme räätälöityjä kotisiivouspalveluita, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Jokainen asiakas on meille ainutlaatuinen, ja suunnittelemme palvelumme yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Palvelukonseptimme sisältää kaiken tarvittavan pesuaineista ja liinoista aina imuriin asti. Älä epäröi ottaa yhteyttä, niin voimme yhdessä löytää juuri teille sopivan siivousratkaisun!

Ota yhteyttä!

Hinnastomme

Säännöllinen ylläpitosiivous on avain puhtaaseen kotiin. Tutustu hinnastoomme ja valitse sinulle sopiva vaihtoehto.

Hinnat per henkilötyötunti, sisältäen alv:n 24 %. Minimiveloitus 3 h/käyntikerta. Käsittelymaksu 7 €/lasku. Ei piilokuluja.

Siivoamme aina parityönä. Siivousaika lasketaan autolta autolle asiakkaan pihassa pyöristettynä seuraavaan puoleen tuntiin, työparilta siis seuraavaan 15 minuuttiin. Kaikki siivousvälineet ja -aineet kuuluvat hintaan.

Siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusvaihtoehtoina ovat e-lasku, suoramaksu tai perinteinen lasku postitse tai sähköpostilla.

Muistathan että kotisiivouspalveluissamme on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennys!

Lue lisää!

Säännöllinen ylläpitosiivous

48 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

19,20 €/h

Kertasiivous

55 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

22 €/h

Ikkunanpesut vakituisille siivousasiakkaille

48 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

19,20 €/h

Ikkunanpesut kertasiivouksena

55 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

22 €/h

Hintaesimerkkejä

Vaalea makuuhuone, yöpöytänä puinen jakkara, jolla musta pöytälamppu.

Yksiö tai kaksio

25-60 m2 3-4 h

Hinnat alkaen jatkuvalla sopimuksella
144-192 €

Kotitalousvähennyksen jälkeen
57,60-76,80 €

Moderni, vaalea olohuone, jossa ikkunoita, huonekasveja, sohva ja nojatuoli, puiset sohvapöydät ja vaalea matto.

Kolmio tai neliö

60-100 m2 4-5 h
Hinnat alkaen jatkuvalla sopimuksella
192-240 €
Kotitalousvähennyksen jälkeen
76,80-96 €
Vaalea, korkea olohuone, jossa ikkuna, vaalea sohva, sohvapöytä, matto ja takka.

Omakotitalo

100-200 m2 5-8 h
Hinnat alkaen jatkuvalla sopimuksella
240-384 €
Kotitalousvähennyksen jälkeen
96-153,60 €
Siivoustyöntekijä pesemässä ikkunaa.

Ikkunanpesu

Tuntihinta

 

Vakituisille siivousasiakkaille
48 €/h
Kotitalousvähennyksen jälkeen
19,20 €/h

 

Kertasiivouksena
55 €/h
Kotitalousvähennyksen jälkeen
22 €/h

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verohelpotus kotona tehtävien töiden kustannuksiin. Hämeen Laatusiivouksen monipuoliset siivouspalvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin ja toimitamme vakituisille kotisiivousasiakkaillemme maaliskuun loppuun mennessä koosteen edellisen vuoden aikana maksetuista laskuista. Kooste sisältää kaikki tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen tekemiseen.

Kuinka hyödyntää kotitalousvähennys kotisiivoukseen?

 • Tarkista oikeus: Varmista, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Voit tutustua tähän tarkemmin verottajan sivuilta: Mistä töistä kotitalousvähennyksen saa?
 • Ilmoita tiedot verottajalle: Anna kotitalousvähennykseen oikeuttavat tiedot veroilmoituksellasi, mukaan lukien Hämeen Laatusiivouksen antama kuitti tai lasku.

Kuinka valmistautua kotisiivoukseen?

Ennen Hämeen Laatusiivouksen saapumista kotiisi, voit halutessasi tehdä hieman valmistelua siivousta varten, jotta saat kotisiivouspalvelustamme parhaan mahdollisen hyödyn:

 • Tee listaa prioriteeteista: Määrittele, mitkä tilat tai alueet kotonasi tarvitsevat erityistä huomiota. Näin voimme keskittyä juuri niihin kohtiin, jotka ovat sinulle tärkeimpiä.
 • Kerää irtotavarat pois: Siirrä ylimääräiset tavarat pois lattioilta ja pinnoilta. Tämä auttaa siivoojaa pääsemään käsiksi kaikkiin alueisiin ja nurkkiin ja varmistamaan perusteellisen siivouksen.
 • Ilmoita erityistarpeista: Kerro meille mahdollisista erityistarpeista tai toiveista etukäteen. Näin voimme varmistaa, että huomioimme ne siivouksessa.

Anna palautetta

Miten suoriuduimme vuonna 2023? Anna meille palautetta palautelomakkeemme kautta. Lämmin kiitos etukäteen!

Täytä palautelomake

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu Hämeen Laatusiivouksen asiakkaiden kokemuksiin, ja lue miten olemme muuttaneet koteja ja helpottaneet arkea Tampereella ja Pirkanmaalla!

Tälle iso peukku. Meillä on tähän mennessä käynyt 4 eri siivousliikettä tekemässä säännöllisen kotisiivouksen, mutta tämä pysyy! Aikataulut pitävät, palvelu pelaa ja jälki on siistiä, jämptiä ja ammattimaista. Asiallinen myynti- ja tutustumiskäynti ilman tuputtamista.
Erno R.
Hämeen Laatusiivous on tehnyt meillä vuosien ajan säännöllisen kotisiivouksen ja vuosittaisen ikkunoiden pesun ja voimme suositella heitä lämpimästi. Näin ollaan usein tehtykin, kun joku on kysellyt siivouspalveluyrityksistä kokemuksia. Työn jälki on tietysti tärkeää, mutta yhtä tärkeäksi ollaan koettu myös asiakaspalvelu yrittäjien taholta. Se on täysin timanttista ja jopa poikkeuksellisen tasoista. Asiakkaan viesteihin ja pyyntöihin vastataan nopeasti ja ystävällisesti, rakentavasti ja asiakaslähtöisesti, asiakkaan etu edellä. Luottamus yritykseen on kokemusten myötä kasvanut korkeaksi. Ei pystytä säännöllisesti pyydetyissä palautteissa sanomaan, mitä voisivat tehdä paremmin. Lämmin suositus Hämeen Laatusiivoukselle meiltä!
Tuula M.
Iso peukutus Jarille ikkunoiden ja parvekelasien pesusta. Kyllä ammattilaiselta kaikki sujui suitsait sukkelaan. Suosittelen Hämeen Laatusiivousta kaikille! Työn jälki erinomaista.
Heljä S.
Muuttosiivous 3 huonetta + keittiö Nokialla Hämeen Laatusiivous Oy:n tekemänä. Asiointi helppoa ja nopeaa. Asiakasta todella kuunneltiin ja kaikki siivoustarpeet/-toiveet toteutettiin aivan pilkulleen.... siis aivan KAIKKI! ISO kiitos siitä 👍 Suosittelen ehdottomasti!
Kimmo L.
Muuttosiivous 4 h+k Pirkkalassa, tilattuna Hämeen Laatusiivous Oy:ltä. Kaikki toimi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien kerrassaan hienosti, ja työn jälki oli ensiluokkaista. Asiointi oli helppoa, ja kaikki siivoustoiveet ja -tarpeet otettiin hienosti huomioon. Luotettavaa asiakaspalvelua parhaimmillaan. Kiitos!
Erkki E.

Palvelualueemme

Tarjoamme yksilöllisiä siivouspalveluita eri tarpeisiin. Palvelualueemme kattaa Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven alueet.

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme mahdollisimman pian!

  Valitse aihe:
  Miten löysit meidät:
  Toivon yhteydenottoa:*
  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.