Siirry sisältöön

Remonttisiivous

Säästä vaivaa ja aikaa jättämällä remonttisiivous meidän huoleksemme! Hämeen Laatusiivous tarjoaa tehokasta ja tarkkaa remonttisiivousta Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Lähikuva siitä, kun henkilö pesee lavuaaria keltaisella sienellä, sininen kumihanska kädessään.

Miksi tilata remonttisiivous?

Aina roiskuu kun rapataan! Oli kysesssä sitten isompi remontti tai pienempi pintaremontti, niin yleensä rakennuspölyä leviää asuntoon vaikka suojaaminen olisikin tehty oikeaoppisesti.

Remonttisiivouksessa varmistetaan, että kaikki pinnat puhdistetaan huolellisesti niin pölystä kuin muistakin tahroista ja jäljistä. Hienojakoiselle remonttipölylle tyypillistä on, että yksi pyyhintäkerta harvoin riittää, etenkään lattioille. Siksi perusteelliseen remonttisiivoukseen kannattaa varata työtunteja riittävästi.

Palvelualueemme kattaa Tampereen ja lähialueet: Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven. Ihannetapauksessa remonttisiivous ajoitetaan niin, että kaikki putki-, sähkö- ja muut työt on saatu valmiiksi, jotta voimme tarjota tehokasta palvelua parhaalla lopputuloksella.

Ota yhteyttä ja varaa asunnollesi stressitön remonttisiivous!

Ota yhteyttä!
Kuva asunnosta, jossa on remontti kesken. Lattialla johtoja ja pölyä.

Mitä remonttisiivous sisältää

Tarjoamme laadukkaita remonttisiivouspalveluita, ja sisältö räätälöidään aina asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Esimerkki remonttisiivouksen sisällöstä:

 • Keittiön perusteellinen puhdistus: kaapit, tasot, tiskiallas, uuni, jääkaappi ja lattia.
 • Muiden huoneiden siivous: kaappien puhdistus, ikkunoiden pesu, lattioiden imurointi ja pyyhintä, sekä tahrojen poisto seinistä ja ovista.
 • WC:n huolellinen siivous: lattian puhdistus, WC-istuimen ja vetimien puhdistus, lavuaarin ja allaskaapin sekä lasipintojen puhdistus, seinien puhdistus ja tahrojen poisto.
 • Kylpyhuoneen kattava siivous: lattian imurointi ja puhdistus, suihkupäiden ja hanojen puhdistus, seinien, suihkukoppien ja suihkuseinien puhdistus, lattiakaivon puhdistus, kaappien puhdistus ja ammeen puhdistus.
 • Saunan siivous: lattian imurointi ja puhdistus, lauteiden pesu, seinien pyyhkiminen ja tahrojen poisto ovista, ovenkahvoista, ovenkarmeista ja katkaisijoista.

Mikä siivousaikaan vaikuttaa?

Remonttisiivouksessa kuluvaan aikaan vaikuttavat monet asiat:
 • Asunnon koko
 • Pölyn ja lian määrä
 • Onko asunto kalustettu vai tyhjä
 • Kalusteiden määrä
 • Pestäänkö ikkunat?
 • Siivoukseen sisällytettävät tehtävät

Hinnastomme

Tarjoamme tehokasta ja perusteellista remonttisiivousta, jonka avulla pääset nauttimaan uusista tiloistasi nopeasti ja vaivattomasti. Tutustu hinnastoomme ja tilaa kokeneet siivojamme varmistamaan sujuva ja perusteellinen remontinjälkeinen siivous.

Hinnat per henkilötyötunti, sisältäen alv:n 24 %. Minimiveloitus 3 h/käyntikerta. Käsittelymaksu 7 €/lasku. Ei piilokuluja.

Siivoamme aina parityönä. Siivousaika lasketaan autolta autolle asiakkaan pihassa pyöristettynä seuraavaan puoleen tuntiin, työparilta siis seuraavaan 15 minuuttiin. Kaikki siivousvälineet ja -aineet kuuluvat hintaan.

Siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusvaihtoehtoina ovat e-lasku, suoramaksu tai perinteinen lasku postitse tai sähköpostilla.

Teemme remonttisiivoukset normaalilla siivoustuntiveloituksella, mahdolliset jätemaksut veloitamme erikseen. Muistathan, että myös remonttisiivouksesta voit hyödyntää kotitalousvähennyksen!

Lue lisää!

Remonttisiivous

55 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

22 €/h

Ikkunanpesut kertasiivouksena

55 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

22 €/h

Monipuoliset siivouspalvelut

Meiltä saat yksilölliset siivouspalvelut kaikenlaisiin tarpeisiin — räätälöimme palvelut aina jokaisen asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Palvelukonseptiimme kuuluu, että tuomme mukanamme kaikki pesuaineista ja liinoista imuriin. Ota yhteyttä ja mietitään juuri teille sopivin ratkaisu!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu Hämeen Laatusiivouksen asiakaskokemuksiin, ja lue mitä tyytyväiset asiakkaamme sanovat palveluistamme Tampereella ja Pirkanmaalla!

Muuttosiivous 4 h+k Pirkkalassa, tilattuna Hämeen Laatusiivous Oy:ltä. Kaikki toimi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien kerrassaan hienosti, ja työn jälki oli ensiluokkaista. Asiointi oli helppoa, ja kaikki siivoustoiveet ja -tarpeet otettiin hienosti huomioon. Luotettavaa asiakaspalvelua parhaimmillaan. Kiitos!
Erkki E.
Muuttosiivous 3 huonetta + keittiö Nokialla Hämeen Laatusiivous Oy:n tekemänä. Asiointi helppoa ja nopeaa. Asiakasta todella kuunneltiin ja kaikki siivoustarpeet/-toiveet toteutettiin aivan pilkulleen.... siis aivan KAIKKI! ISO kiitos siitä 👍 Suosittelen ehdottomasti!
Kimmo L.

Palvelualueemme

Tarjoamme yksilöllisiä siivouspalveluita eri tarpeisiin, remonttisiivouksesta viikottaiseen ylläpitosiivoukseen. Palvelualueemme kattaa Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven alueet.

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme mahdollisimman pian!

  Valitse aihe:
  Miten löysit meidät:
  Toivon yhteydenottoa:*
  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.