Siirry sisältöön

Tyhjennyssiivous

Meiltä saat yksilölliset tyhjennys- ja raivaussiivoukset, jotka sisältävät paitsi huolellisen siivouksen, myös irtaimiston kierrätyksen ja jätteiden asianmukaisen hävittämisen. Tarjoamme laadukkaita tyhjennyssiivouspalveluita, joiden sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti, Tampereella ja lähialueilla.

Lähikuva siivoajasta ja imurista.

Miksi tilata tyhjennyssiivous?

Varaston raivaus tai toimitilan tyhjennys edessä? Onko tehtäväksesi kentiees jäänyt tyhjentää ja siivota asunto myynti- tai vuokrauskuntoon? Kaikki eteenpäin kelpaava on jo asunnosta haettu ja jäljellä on enää ns. kaatopaikkakuorma, eli nykypäivän termein kierrätettäväksi lajiteltavaa materiaalia.

Jätä tyhjentäminen ja siivoaminen meille – tehokkaan raivaussiivouksen lisäksi hoidamme irtaimiston ja jätteiden poiskuljetukset, sekä tarvittaessa oikeaoppisen hävittämisen. Palvelemme Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä. Käytössämme on pakettiauto ja kuomullinen peräkärry, joilla onnistuvat muun muassa erilaisten kalusteiden kuljetukset kierrätykseen tai kaatopaikalle.

Tyhjennyssiivouksen avulla varmistat, että tilat ovat siistit ja puhtaat, ja valmiit seuraavaa käyttötarkoitusta varten.

Ota yhteyttä ja varaa asunnolle perusteellinen tyhjennyssiivous!

Ota yhteyttä!
Tyhjä huone vaalealla parketilla ja valkoisilla seinillä. Tilassa valkoinen käytöstä poistettu takka.

Mitä tyhjennyssiivous sisältää

Tarjoamme laadukkaita tyhjennyssiivouspalveluita, ja sisältö räätälöidään aina asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Esimerkki tyhjennyssiivouksen sisällöstä:

 • Tavaroiden ja irtaimiston raivaus.
 • Keittiön perusteellinen puhdistus: kaapit, tasot, tiskiallas, uuni, jääkaappi ja lattia.
 • Muiden huoneiden siivous: kaappien puhdistus, ikkunoiden pesu, lattioiden imurointi ja pyyhintä, sekä tahrojen poisto seinistä ja ovista.
 • WC:n huolellinen siivous: lattian puhdistus, WC-istuimen ja vetimien puhdistus, lavuaarin ja allaskaapin sekä lasipintojen puhdistus, seinien puhdistus ja tahrojen poisto.
 • Kylpyhuoneen kattava siivous: lattian imurointi ja puhdistus, suihkupäiden ja hanojen puhdistus, seinien, suihkukoppien ja suihkuseinien puhdistus, lattiakaivon puhdistus, kaappien puhdistus ja ammeen puhdistus.
 • Saunan siivous: lattian imurointi ja puhdistus, lauteiden pesu, seinien pyyhkiminen ja tahrojen poisto ovista, ovenkahvoista, ovenkarmeista ja katkaisijoista.

Mikä siivousaikaan vaikuttaa?

Tyhjennyssiivoukseen kuluvaan aikaan vaikuttavat monet asiat:
 • Asunnon koko
 • Tavaran määrä
 • Kuljetusmatka autolle
 • Kuljetusmatka jäteasemalle / kierrätykseen
 • Poistettavat pinttymät
 • Siivoukseen sisällytettävät tehtävät

Hinnastomme

Tutustu Hämeen Laatusiivouksen selkeään ja läpinäkyvään tyhjennyssiivouksen hinnastoon.

Hinnat per henkilötyötunti, sisältäen alv:n 24 %. Minimiveloitus 3 h/käyntikerta. Käsittelymaksu 7 €/lasku. Ei piilokuluja.

Siivoamme aina parityönä. Siivousaika lasketaan autolta autolle asiakkaan pihassa pyöristettynä seuraavaan puoleen tuntiin, työparilta siis seuraavaan 15 minuuttiin. Kaikki siivousvälineet ja -aineet kuuluvat hintaan.

Siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusvaihtoehtoina ovat e-lasku, suoramaksu tai perinteinen lasku postitse tai sähköpostilla.

Teemme tyhjennyssiivoukset normaalilla siivoustuntiveloituksella ja mahdolliset jätemaksut veloitamme erikseen. Muistathan, että myös tyhjennyssiivouksesta voit hyödyntää kotitalousvähennyksen!

Lue lisää!

Tyhjennyssiivous

55 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

22 €/h

Ikkunanpesut kertasiivouksena

55 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

22 €/h

Monipuoliset siivouspalvelut

Meiltä saat yksilölliset siivouspalvelut kaikenlaisiin tarpeisiin — räätälöimme palvelut aina jokaisen asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Palvelukonseptiimme kuuluu, että tuomme mukanamme kaikki pesuaineista ja liinoista imuriin. Ota yhteyttä ja mietitään juuri teille sopivin ratkaisu!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu Hämeen Laatusiivouksen asiakkaiden kokemuksiin, ja lue miten olemme muuttaneet koteja ja helpottaneet arkea Tampereella ja Pirkanmaalla!

Muuttosiivous 4 h+k Pirkkalassa, tilattuna Hämeen Laatusiivous Oy:ltä. Kaikki toimi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien kerrassaan hienosti, ja työn jälki oli ensiluokkaista. Asiointi oli helppoa, ja kaikki siivoustoiveet ja -tarpeet otettiin hienosti huomioon. Luotettavaa asiakaspalvelua parhaimmillaan. Kiitos!
Erkki E.
Muuttosiivous 3 huonetta + keittiö Nokialla Hämeen Laatusiivous Oy:n tekemänä. Asiointi helppoa ja nopeaa. Asiakasta todella kuunneltiin ja kaikki siivoustarpeet/-toiveet toteutettiin aivan pilkulleen.... siis aivan KAIKKI! ISO kiitos siitä 👍 Suosittelen ehdottomasti!
Kimmo L.

Palvelualueemme

Tarjoamme yksilöllisiä siivouspalveluita erilaisiin tarpeisiin. Raivaus- tai tyhjennyssiivouksessa palvelualueemme kattaa Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven alueet.

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä tai laita meille palautetta. Vastaamme mahdollisimman pian!

  Valitse aihe:
  Miten löysit meidät:
  Toivon yhteydenottoa:*
  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.